Ik wil een schone nette mooie tuin!

Uw tuin en terras reinigen met stoom

De reiniging van uw tuin en terras en het verwijderen van de groene aanslag met stoom is het beste voor uw straatwerk en heeft de meeste voordelen. De meeste traditionele schoonmaakmethoden hebben een aantal nadelen. Zo tast een hogedrukreiniger de structuur van tegels aan waardoor de groene aanslag nog sneller terugkomt. Chemische middelen zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. Schrobben en boenen of het gebruik van huismiddeltjes; het kost veel tijd en geeft niet het gewenste effect op de lange termijn.

De kracht en temperatuur van stoom (Powersteam tot 150°C) zorgen ervoor dat hardnekkig vuil opgelost wordt waardoor reinigingsmiddelen overbodig zijn. Stoom is het ultieme middel om snel, eenvoudig en milieuvriendelijk schoon te maken!

Voor VaporNa Vapor

Bestrating met groene aanslag

Heeft u last van groene aanslag of grijze vlekken op uw terras, bestrating of oprit? Dan stoort u zich vast aan de onverzorgde uitstraling. Daarnaast is het ook onveilig in uw tuin, omdat een spekgladde ondergrond valpartijen veroorzaakt.
Uw tuin en terras laten reinigen met stoom is een goede oplossing. Door de groene aanslag tijdig aan te pakken, voorkomt u dat het een voedingsbodem wordt voor bacteriën, gisten en schimmels die uw bestrating nog gladder maken.

Schoonmaken met stoom zorgt voor een optimale reiniging zonder het beschadigen van de ondergrond. Mos, algen en schimmels worden door de hoge temperatuur gedood en ook het onkruid tussen de tegels wordt verwijderd. Zo heeft u langer plezier van een schone en veilige omgeving!

Vlonders met groene en grijze vlekken

Groene aanslag is vaak het eerst zichtbaar op het terras. Aanslag kan zich echter op meerdere plekken in de tuin vormen. Denk bijvoorbeeld aan houtwerk (zoals de schutting of vlonder), tuinmeubelen van kunststof en hout, en muren van de schuur of erfafscheiding. Ook hierop ziet groene aanslag er niet  fraai uit, daarnaast kan het onveilig zijn door gladheid.

Schoonmaken met stoom zorgt voor een optimale reiniging en een duurzaam resultaat, zonder de ondergrond te beschadigen. Wij maken alleen gebruik van water en onze professionele apparatuur; agressieve en milieuonvriendelijke producten zijn dus niet nodig.

Onze Powersteam-methode is geschikt voor allerlei soorten ondergronden:
natuursteen – klinkers – grindtegels – vlonders – steigers – hardhout – bankirai

Gevel

Heeft u last van groene aanslag of vlekken op uw gevel of stenen muurtje? Dan stoort u zich vast aan de onverzorgde uitstraling. 
Door de groene aanslag tijdig aan te pakken, voorkomt u dat het een voedingsbodem wordt voor bacteriën, gisten en schimmels.

Schoonmaken met stoom zorgt voor een optimale reiniging zonder het beschadigen van de ondergrond. Mos, algen en schimmels worden door de hoge temperatuur gedood. Zo heeft u langer plezier van een schone en veilige omgeving!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wat mogen wij reinigen?
Maximale uploadgrootte: 10MB