Ik wil mijn bank fauteuil vloerkleed tapijt tuinkussens trapbekleding autobekleding laten reinigen

Snel, professioneel en zonder chemicaliën. Wij reinigen uw bank, fauteuil, tapijt, vloerbedekking, (tuin)kussens en meer! Hier vindt u een overzicht van de reinigingswerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Staat uw situatie er niet bij? Wie weet kunnen wij u toch helpen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bankstellen en fauteuils

Onaangename geurtjes? Vlekken op de bank door een ongelukje of een huisdier?

Meubelreiniging behoort tot één van de  diensten van Vapor. Door heel Nederland  komen wij graag bij u aan huis om de door u gewenste meubels te reinigen

Vloerkleden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt   ook voor uw huisdieren. Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of  braaksel uit het tapijt te halen. Hoogstens kunt  u de geur maskeren of neutraliseren, maar u kunt zelf nooit de urine er helemaal uit krijgen. Niet zo hygiënisch als je daarbij nadenkt.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt en verwijderen niet  alleen de geur, maar ook alle urine.

 

 

Tapijt

Zowel voor particulieren als voor bedrijven reinigt Vapor bijna alle voorkomende tapijten. Dit doen middels professionele reinigingsmiddelen en apparatuur.

De meest hardnekkige vlekken, geurtjes en ander vuil in uw tapijt of vloerkleed pakken wij aan en verwijderen wij.

Trapbekleding

Voor het behoud van de trap bekleding is het verstandig om eens in de 2 tot 3 jaar een diepte- of totaalreiniging uit te voeren.

Trapbekleding reinigen door middel van  dieptereiniging kun je het best overlaten aan een specialist als Vapor.

Gedurende de reiniging zullen we al het aanwezige vastzittende vuil en zand verwijderen en vlekken behandelen. Door het gebruik van de juiste middelen zijn de meeste vlekken na de reiniging verdwenen of in ieder geval een heel stuk minder zichtbaar.

Met onze sproei-extractie reinigingsmethode wordt tijdens het uitvoeren van de dieptereiniging een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt. Als wij jouw trap schoonmaken is deze daarna weer schoon en fris.

 

 

Eetkamerstoelen

Onaangename geurtjes? Vlekken op de  stoelen door een ongelukje tijdens het diner?  Vapor reinigt uw eetkamerstoelen grondig en effectief.

 

 

Tuinkussens

De hele winter hebben de  kussens van uw lounge set of tuinstoelen opgeslagen gelegen en ruiken dan niet altijd even fris. Een muffe of andere vieze lucht kunnen het plezier van uw tuinmeubelen sterk verminderen. Zien ze er ook niet meer zo schoon uit of zitten er misschien vlekken in? Vapor reinigt uw tuinkussens grondig en effectief.

Bekleding voertuig

Auto of caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren. Er kan zich een hardnekkige laag stof, vuil en vet, vlekken van eten en drinken en weer vlekken in het interieur nestelen, dat met stofzuigen en een reguliere wasbeurt niet weg te krijgen is. Vapor kan dit ook voor u. Wij gebruiken professionele reinigingsapparatuur en de beste schoonmaakmiddelen om uw caravan, camper of auto weer schoon en fris te krijgen.

Zonneschermdoek

Het zonnescherm hangt aan de buitenzijde van uw woning. Het is onderdeel van het uiterlijk van het pand. Heeft u zonweringen aan uw bedrijfspand of horeca gelegenheid bevestigd? Deze dienen als visitekaartje voor uw bedrijf.

Uw zonweringen zijn vervuild. Ze zien er niet meer mooi uit en in sommige gevallen is beschadiging een gevolg van vervuiling. Zonde! Geniet extra lang van uw zonneschermen, laat uw uitval zonnescherm reinigen. De meest voorkomende vervuilingen zijn:

Stof en zand (vaak zelfs al licht aangehecht), verstikkingen en schimmels, vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling. Algen, mossen en arsen van bomen en vogelpoep. 

Vapor biedt voor de meest hardnekkige vlekken een oplossing!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wat mogen wij reinigen?
Maximale uploadgrootte: 10MB